header3.jpg
header4.jpg
header2.jpg

Mr. Ron de Ruiter

notaris

Na mijn studie in Leiden heb ik in 1984 mijn eerste schreden in het notariaat gezet in Den Haag. Na twee jaar heb ik de overstap gemaakt naar het Sassenheimse notariaat, waar ik inmiddels dus ruim 30 jaar werkzaam ben. Mijn specialisatie ligt op het gebied van estate planning en ondernemingsrecht.

Het mooie van mijn vak vind ik, dat ik als notaris betrokken ben bij alle belangrijke momenten in een mensenleven, zowel in goede als in minder goede tijden. Zowel op het persoonlijke vlak (het kopen van een huis, het maken van huwelijksvoorwaarden of een samenlevingscontract, maar ook het opstellen van een testament of afwikkelen van een nalatenschap) en op het zakelijke vlak (het begeleiden van ondernemers bij het opzetten en overdragen van hun onderneming).

De zoektocht naar de meest optimale oplossing voor een vraagstuk doe ik graag op een persoonlijke en betrokken manier. Met een uitleg in gewone mensentaal.

Naast de passie voor mijn vak ben ik ook een groot sportliefhebber. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan sportieve activiteiten, zowel actief (hardlopen, atletiek) als passief (het volgen van diverse sportclubs in de regio). Vaak sta ik langs de lijn en bij een aantal verenigingen ben ik ook lid van de businessclub.

Onze reviews

‘Een autoriteit op het gebied van ondernemingsrecht. Ik heb een zeer grote kennis ervaren bij complexe zakelijk constructies. Overnames, aankoop onroerend goed, (juridische) fusies. Alle zaken zijn met een grote kennis en kunde behartigd’.

Frans Plevier, ondernemer

Verankerd in Teylingen

BPTkrvv teylingenkv sassenheimvvterleede

Ons team

Ons hechte vakkundige team staat voor u klaar:

 

Notariskantoor De Ruiter

J.P. Gouverneurlaan 30
2171 ER  Sassenheim

0252 – 22 69 60

info@notariskantoorderuiter.nl