header3.jpg
header4.jpg
header2.jpg

Emmy Boxmeer-Honsbeek

Ondernemingsrecht

Sinds 1991 werkzaam in het notariaat en sinds 1996 als notarieel medewerkster bij Notariskantoor De Ruiter. Mijn werkzaamheden m.b.t. ondernemingsrecht bestaan uit het opmaken van akten, passeer klaar maken van akten, kamer van koophandel inschrijvingen en diverse secretariële werkzaamheden voor de notaris.

Het leuke van mijn werk is het persoonlijke contact met de cliënten aan de telefoon of aan de balie. Ik tracht mijn werk zo correct mogelijk te doen, want dat is op een notariskantoor wel een vereiste.

Het team bestaat uit fijne collega’s. De onderlinge contacten zijn hecht en daardoor heerst er een prettige werksfeer. Dat hoor ik ook vaak terug van onze cliënten.

 

Onze reviews

'Tactvol, goed luisteren en aanvoelen en een grote dosis (droge) humor. Kortom een hele plezierige samenwerking. Dat heeft wat mij betreft garant gestaan voor een goede invulling van zakelijke- én privé-akten. Van hypotheek, voogdijregeling tot en met de oprichting van een STAK. Mocht ik wegvallen, om welke reden ook, is er duidelijkheid over hoe men verder kan. Als ondernemer een gerust gevoel’.

Albert Versluis, directeur bouwmanagement organisatie

Verankerd in Teylingen

BPTkrvv teylingenkv sassenheimvvterleede

Ons team

Ons hechte vakkundige team staat voor u klaar:

 

Notariskantoor De Ruiter

J.P. Gouverneurlaan 30
2171 ER  Sassenheim

0252 – 22 69 60

info@notariskantoorderuiter.nl