header3.jpg
header4.jpg
header2.jpg

Karin Westerbeek-Baak

Vastgoed

Sinds 1980 ben ik werkzaam in het notariaat in Sassenheim, waar ik destijds bij notaris J. Noordraven ben begonnen als administratieve kracht. Vanaf 1984 heb ik naast mijn administratieve werkzaamheden op het kantoor de 4-jarige opleiding tot notarisklerk gevolgd, welke opleiding ik in 1988 met goed gevolg heb afgerond. Hierna kreeg ik van notaris mr M.A.P. Dirven de mogelijkheid om mij binnen het kantoor als notarisklerk verder te ontwikkelen. Vastgoed is mijn vakgebied.

Door de jaren heen heb ik in deze regio veel goede en fijne contacten opgebouwd.

Indien mogelijk doe ik altijd een stapje extra voor onze cliënten en denk ik mee in het gehele proces.

Ik ben enthousiast en doe mijn werk met veel plezier. De positieve energie van cliënten, die blij zijn met hun nieuw aangekochte woning, speelt daar zeker een rol bij.

Binnen ons kantoor staan collegialiteit en humor bij mij hoog in het vaandel.

Naast een aantal andere interesses hou ik veel van sport en ben ik jaren speelster geweest bij de Sassenheimse korfbalvereniging TOP. Thans ben ik er vaste supporter en vrijwilliger. Doordat ons kantoor zich aangesloten heeft bij de Business Club, ben ik er ook via een andere weg bij betrokken.

Onze reviews

'Tactvol, goed luisteren en aanvoelen en een grote dosis (droge) humor. Kortom een hele plezierige samenwerking. Dat heeft wat mij betreft garant gestaan voor een goede invulling van zakelijke- én privé-akten. Van hypotheek, voogdijregeling tot en met de oprichting van een STAK. Mocht ik wegvallen, om welke reden ook, is er duidelijkheid over hoe men verder kan. Als ondernemer een gerust gevoel’.

Albert Versluis, directeur bouwmanagement organisatie

Verankerd in Teylingen

BPTkrvv teylingenkv sassenheimvvterleede

Ons team

Ons hechte vakkundige team staat voor u klaar:

 

Notariskantoor De Ruiter

J.P. Gouverneurlaan 30
2171 ER  Sassenheim

0252 – 22 69 60

info@notariskantoorderuiter.nl