header3.jpg
header4.jpg
header2.jpg

Nancy van der Salm-Jansen

Vastgoed

Ongeveer 20 jaar geleden per toeval het notariaat "ingerold". Eerst bij een groot kantoor in Utrecht en later bij een kleiner kantoor in de regio. Sinds 2016 bij Notariskantoor De Ruiter. Een gezellig, persoonlijk en betrokken kantoor.

In de loop van de jaren ben ik me gaan specialiseren in vastgoed, zoals overdrachten en verdelingen van woningen na echtscheiding, hypotheken en verjaringen. Met de overdrachtsdatum in zicht, zorgen dat alles is geregeld…. Dat is echt mijn ding!

Als spil in een zaak onderhoud ik de contacten met cliënten, makelaars, banken, verzekeraars, gemeenten en tussenpersonen. Dit het liefst op een persoonlijke en laagdrempelige manier.

Naast mijn werk ben ik ook druk met van alles, zoals mijn gezin, duiken, salsa-dansen, Spaanse  les, hardlopen en bootcamp. Ze noemen mij ‘een gezellig en bedrijvig type’ en daar voel ik mij prettig bij.

Onze reviews

'Tactvol, goed luisteren en aanvoelen en een grote dosis (droge) humor. Kortom een hele plezierige samenwerking. Dat heeft wat mij betreft garant gestaan voor een goede invulling van zakelijke- én privé-akten. Van hypotheek, voogdijregeling tot en met de oprichting van een STAK. Mocht ik wegvallen, om welke reden ook, is er duidelijkheid over hoe men verder kan. Als ondernemer een gerust gevoel’.

Albert Versluis, directeur bouwmanagement organisatie

Verankerd in Teylingen

BPTkrvv teylingenkv sassenheimvvterleede

Ons team

Ons hechte vakkundige team staat voor u klaar:

 

Notariskantoor De Ruiter

J.P. Gouverneurlaan 30
2171 ER  Sassenheim

0252 – 22 69 60

info@notariskantoorderuiter.nl